google-site-verification=0eAYvekEyWdGh300urc_QLGegCxI06Cox-Qw1EYccVY
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Üdvözöllek internetes üzletünkben. Engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzak. Dáloki Mária vagyok és a kereskedelem ezen területén 1981 óta dolgozom, 1991-től, a rendszerváltástól mint egyéni vállalkozó. Az üzlet Tapolcán a Fő téren, majd 2009 óta a Nagyköz utcában működik.

 

A vásárlási szokások változásával alkalmazkodni szeretnék az igényekhez és ezért indítottam el az OREXER online üzletet. Ebben nagy segítségemre voltak fiatal, tehetséges kolléganőim, Horváthné Beke Viktória és Szabó Eszter. Nélkülük bizton állíthatom, hogy nem tudtam volna megvalósítani ezt a tervet.

 

Nagy lelkesedéssel, szorgalommal, a termékek és a vásárlók iránti szeretettel hoztuk létre ezt a webshopot. Bízom benne, hogy sikerült oly módon megalkotni, hogy könnyen eligazodhass a felületen. A termékek, vásárlóink véleménye szerint is nagyon különlegesek, egyediek. Az oldal termékválasztékát folyamatosan frissítjük, hiszen párhuzamosan működik online és offline üzletünk, ezért sajnos nem is tudjuk az összes termékünket feltölteni, de az üzletben minden megtekinthető.

 

Amennyiben valamilyen kérdésed van:

Hívj minket                                                        Írj e-mailt

+3687/321-444                                                 orexerwebshop@gmail.com

Keresés